Alumil

Grupul ALUMIL este unul dintre cele mai mari grupuri Europene de extrudare a aluminiului si de productie a profilelor din aluminiu (Nr. 1 in Grecia din anul 2000), cu centre de productie, retele extinse de distributie si vanzare precum si depozite pentru produsele ce pot fi intrebuintate in aplicatiile arhitecturale si industriale, constructii etc.

Citeste mai mult…

logo-cortizo

CORTIZO este in prezent prima companie care produce si distribuie  sisteme de aluminiu pentru constructii din Spania, cu o productie anuala de profile de aluminiu echivalenta la 3.050.000 ferestre, un total de  623.000 m² de fatade usoare  CORTIZO instalate.  Prezenta in 31 de tari si implicata actualmente intr-un proces ambitios de internationalizare.

Citeste mai mult…

Pereti cortina

PERETE TIP 2jpg

In functie de elementele vizibile din exterior, exista trei variante de pereti cortina:
1. Standard – cu profilele vizibile atat din interior cat si din exterior, atat pe orizontala cat si pe verticala. Acest sistem permite o varietate de combinatii ce pot fi adaptate oricarui tip de constructie. Etansarea se realizeaza pe garnituri EPDM.

Citeste mai mult…

PROFILCOlogo

Profilco Grecia este unul dintre cei mai cunoscuti producatori de profile si sisteme din aluminiu. Noi va oferim produse din aluminiu de o buna calitate si o larga gama coloristica bazata pe standardul RAL. Produsele pe care le fabricam sunt: sisteme din aluminiu izolate termic, utilizate pentru realizarea oricaror tipuri de elemente de tamplarie pentru exterior – pot fi realizate elemente de tamplarie cu deschideri atat interioare cat si exterioare,

Citeste mai mult