Sc Oval Comapny Srl

Tamplarie pvc Arad

Despre noi:

   In cei 16 ani de activitate, grupul de firme OVAL COMPANY a ajuns astazi sa fie recunoscut drept una dinte cele mai serioase firme din acest domeniu, oferind siguranta unui partener extrem de competent.  OVAL COMPANY , este o companie cu capital privat integral românesc, activă pe piața de profil din anul 1999, bazată pe un puternic spirit antreprenorial, capabilă să ofere servicii și soluții optime în domeniul tâmplăriei PVC și din aluminiu, precum și în domeniul atât de complex al prelucrării sticlei.
Pentru a garanta calitate, performanta si eficienta, OVAL COMPANY utilizeaza numai materiale, utilaje si echipamente provenite de la cei mai prestigiosi furnizori din Europa, dezvoltand cu succes relatii de parteneriat cu , Schuco Germania, Alumil Grecia, Rehau Germania, Saint Gobain Franta, Sika Elvetia, Isopan Italia, Ringer Austria, Cortizzo Spania, Profilco- Grecia,Salamander, rehau  .
Din dorinta de a ne demonstra profesionalismul, intreaga activitate a firmei se desfasoara cu respectarea tuturor standardelor si agrementelor specifice, stabilite atat de organismele guvernamentale cat si de asociatiile profesionale din domeniu.
Pentru realizarea dezideratului de calitate OVAL COMPANY   detine marcaj CE pentru ferestre din aluminiu si PVC si structuri tip “perete cortina”.
In plus, informatiile si tehnologiile puse la dispozitie de parteneri, precum si permanenta preocupare pentru pregatirea si calificarea angajatilor, au dus la cresterea calitatii produselor noastre.
Beneficiarii produselor si serviciilor noastre sunt atat companii romanesti, cat si companii din Uniunea Europeana. Colaboram cu succes cu institutii publice, antreprenori si firme private de constructii si persoane fizice.
“Seriozitatea, profesionalismul si orientarea spre client, elemente de baza ale filosofiei noastre de afaceri, ofera convingerea ca  OVAL COMPANY este partenerul potrivit pentru dumneavoastra”

Kovalcik Ovidiu

Director General – Sc Oval Company Srl