Profilele PVC marca SALAMANDER

Toate profilele din material plastic sunt profile multicamerale din PVC –U (policlorura de vinil), cu o capacitate de sarcina mare, cu grosimi minime garantate ale peretilor.

 • Camerele mari de rezistenta servesc la preluarea armaturilor de otel. Profilele sunt disponibile spre livrare in culoarea alb.
 • Colorarea se realizeaza cu ajutorul unor folii rezistente la intemperii si fotostabile, ce sunt aplicate permanent pe profile.
 • Paleta de culori disponibile contine pe langa nuante naturale, precum tonurile de lemn décor, de exemplu “Golden Oak” dar si o gama de diverse culori unice, profilele din PVC SALAMANDER sunt extrudate din PVC-U de inalta calitate.
 • PVC-U este un material neutru, inofensiv pentru oameni din punct de vedere fizic si chimic.
 • Ferestrele din PVC-U ofera o functionare de lunga durata (decenii) fara a fi necesare costuri mari pentru intretinerea lor.

Profilul SALAMANDER STREAMLINE cu 7 camere de izolare

Ferestrele si usile realizate  in sistemul de profile SALAMANDER STREAMLINE 7 camere combina avantajele unice oferite de acesta cu o feronerie performanta de ultima generatie – ROTO NT – si cu vitraje performante de pana la 40 mm latime, mentinand aspectul estetic deosebit al tamplariei.
Sistemul de profile din PVC SALAMANDER STREAMLINE , este din anumite puncte de vedere unic în comparaţie cu competitorii din clasa sa. Culoarea, ALB SALA-MANDER, caracterizează şi deosebesc profilele PVC fabricate de Compania SALAMANDER de celelalte profile,  coeficientul de transfer termic Uf= 1,2 W/m²K  .
Nu numai designul sistemului de profile este impresionant ci şi tehnologia încorporată care îmbunăţeşte semnificativ confortul vieţii şi reduce costurile pentru energie. Profilul , cu o lăţime constructivă de 76mm, confera o excelentă izolare termică, ranforsări din oţel zincat de dimensiuni generoase, asigură stabilitate. Sistemul de garnituri duble, integrate în procesul de producţie, nu lasă nici o şansă zgomotului şi frigului.
Suprafaţa cu o structură de mare densitate face STREAMLINE  rezistent la intemperii şi foarte uşor de curăţat. Tâmplăria fabricată din STREAMLINE SL  este una cu calităţi deosebit de avantajoase, caracterizată printr-un design elegant şi proprietăţi de izolare termică şi fonică superioare, într-un cuvânt COMPETITIVĂ.
Diferite folii imitaţie lemn la categoria culori standard (pe stoc), Stejar Auriu, Mahon, Tiama (Siena Noce), Stejar Închis (Mooreiche), Nussbaum precum si o gama variata de decoruri disponibile la comanda speciala.
Datorita constructiei extrem de robuste a profilului, ferestrele construite in sistemul STREAMLINE pot atinge valori prag de etansare la apa si permeabilitate la aer de pana la 1050 Pascali, o valoare lider in comparatie cu sistemele furnizate de ceilalti producatori de renume de sisteme de profile din PVC.

SALAMANDER DESGIN 2D (1)

Profilul pvc pentru case pasive SALAMANDER BLUE EVOLUTION

Ferestrele realizate din sistemul de profile PVC SALAMANDER bluEVOLUTION, reprezinta cea mai avansata tehnologie disponibila pe plan mondial la momentul actual in domeniul tamplariei din PVC. Trei linii directoare au fost urmarite in conceperea acestei serii de profile: PROTECŢIA CLIMATULUI, EFICIENŢĂ ENERGETICĂ, PROTECŢIA MEDIULUI
Sistemul de profile blueEVOLUTION este dedicat pentru fabricarea unor ferestre de nouă generaţie. Combinatia dintre profilele Blueevolution, feroneria ROTO NT de ultima generatie si vitrajele performante care pot avea latimi de pana la 52 mm determina cea mai performanta fereastra din PVC existenta la ora actuala.
Compania SALAMANDER, a proiectat şi produce acest sistem pentru cei ce doresc:
ferestre prin intermediul carora pot economisi costuri la energie.
să contribuie la protejarea climatului o fereastră care corespunde celor mai mari exigenţe un aspect modern al ferestrelor o fereastră ce beneficiaza de o constructie solida si durabila
Noua generaţie de ferestre este combinaţia perfectă între tehnologia de vârf inovativă şi convenţională. Lăţimea constructivă unică de 92 mm combinată cu spaţiul de vitrare care permite montarea unor pachete de sticlă termoizolată, până la lăţimea de 52mm, aduce o protecţie termică imbatabilă şi cea mai bună eficienţă energetică.
Lăţimea îngustă vizibilă de 118 mm, oferă spaţii vitrate generoase care la rîndul lor aduc câştiguri solare printr-un grad ridicat de incidenţă a luminii, aspect deosebit de important în cazul ferestrelor montate la case pasive.
Coeficientul de transfer termic al profilelor este de Uf= 1,0 W/m2K cu armătură standard şi se pot atinge valori de pana la Uf = 0,94 W/m2K cu armătură Thermtec.
Sistemul de profile asigura un transfer sigur a sarcinii chiar şi la greutăţi mari ale sticlei printr-o proiectare specială a camerelor de armare.
Sistem convenţional de profile din PVC-oţel pentru ferestre albe şi colorate avand marele avantaj de a nu determina limitări formale sau funcţionale.
Sistemul de etanşare cu două garnituri de tamponare şi o garnitură de mijloc, două din cele trei fiind poziţionate pe cercevea.
Clasa  ,,A” pentru toate profilele din sistem, cea mai bună calitate de marcă fabricată în Germania.
Pe lângă alb sunt disponibile ferestre într-o gama variata de decoruri imitatie lemn si nuante RAL ce acopera toata gama de cerinte existente pe piata tamplariei termoizolante.

bluevo_92_image1

Profilul tricameral SALAMANDER DESIGN 2D

Profilul PVC SALAMANDER DESIGN 2D, este un sistem de profile care vine în întâmpinarea cerinţelor pieţei producătorilor de tâmplărie şi implicit al celor care sunt interesaţi în mod direct de comercializarea tâmplăriei din PVC.   Calităţile fizice, mecanice şi de aspect sunt similare sau chiar superioare sistemelor de profile fabricate din materiale şi cu tehnologie clasică.

SALAMANDER 2D deja la prima vedere se prezintă a fi un profil solid, cu o lăţime constructivă de 60mm şi trei camere de izolare, elegant datorită liniilor suple şi al unui design distinctiv care inspiră încredere. Diferenţa vizibilă se poate sesiza numai în secţiune, unde se pot deosebi două materiale de culoare diferită, unul de culoare mai închisă (pereţii camerelor interioare) şi unul alb, pe contur (materialul camerelor exterioare). Deoarece în urma biextruziunii marterialul cu o compoziţie mai mare de reciclate va rămâne întotdeauna pe partea interioară, tâmplăria fabricată din SALAMANDER 2D , la exterior se va prezenta identic cu orice alt profil PVC clasic. Argumentul forte al acestui profil, pe lângă cele enumerate mai sus este aspectul financiar. Tâmplăria fabricată de compania noastra din profile sistem SALAMANDER 2D, echipată cu feronerie ROTO LIGHT, este produsul care corespunde nevoilor unei pieţe dominată de posibilităţi din ce în ce mai modeste ale cumpărătorilor imbinand o calitate corecta cu un pret avantajos. Pe lângă aspectul financiar avantajos mai trebuie să enumerăm câteva argumente care facilitează promovarea produsului, caracteristici intalnite doar la profile de clasa superioara, cum ar fi:

 • garnituri de etanşare sudabile TPE de culoarea GRI, bagheta rotunjită
 • feronerie ROTO LIGHT ( CENTRO cu mici modificări, zincat în loc de galvanizat)
 • sunt disponibile cercevele de usi intermediare de dimensiuni mari , 104 mm care permit realizarea de usi de balcon precum si de usi de trafic avantajoase din punct de vedere al costurilor.
 • mâner fereastră cu un design clasic
 • coeficientul de transfer termic Uf = 1.5W/m²K
 • izolare fonică pâna la 46 dB
 • clasă de siguranţă la efracţie CLASA 2
SALAMANDER DESGIN 2D (1)

Usi culisante cu ridicare

SALAMANDER HEBE SCHIEBE TÜR

Sisteme de uşi culisante cu ridicare în plan paralel SALAMANDER ID CULISANT  – sisteme pentru o viaţa de calitate

Suprafeţele vitrate mari, spaţiile inundate de lumină şi o atmosferă deschisă – uşile culisante cu ridicare optimizează calitatea locuinţei. Pentru suprafeţe mari de sticlă, trebuie ţinut cont de stabilitate şi alte măsuri, cum ar fi izolarea fonică şi rezistenţa la spargere. Cu sistemul de uşi culisante cu ridicare de la SALAMANDER  veţi face alegerea potrivită, fără alte compromisuri.

Prin suprafeţele vitrate dispuneţi de mai multă lumină în încăpere. Pragul este montat în pardoseală, astfel încât trecerea de la interior către exterior se realizează la acelaşi nivel.

termopane REHAUDatorită lăţimii mari, de maximum 2.5 m/canat mobil, oferă dechidere living-ului. Totodată, poate acoperi goluri de până la 10 m lăţime şi 2.4 m înălţime (în varianta două canaturi fixe în lateral, plus două canaturi mobile pe centru).
termopane REHAUCu un sistem exclusiv de ridicare, glisarea laterală a uşilor formează un ansamblu de dimensiuni reduse, iar mişcarea se poate automatiza, ceea ce la alte sisteme e imposibil. Astfel, culisarea este mereu controlată, silenţiosă şi extrem de facilă.

termopane REHAUControlul ridicării şi glisării se realizează prin acţionarea mânerului.
termopane REHAUSistemul de perii şi garnituri asigură o etanşare foarte bună.
termopane REHAUSe pot monta rulouri sau plase de ţânţari.