RULOU APLICAT DIN ALUMINIU SAU PVC

RULOURI EXTERIOARE

Alese in special pentru atributele lor, dar si pentru aspectul estetic deosebit, rulourile exterioare sunt rezistente la actiunea prelungita a soarelui si factorilor de mediu, evitand pagubele ce ar putea fi produse de furtuni sau de vanturi puternice. De asemenea, acestea protejeaza impotriva efractiei, ele putand fi dotate cu accesorii de siguranta care sa nu permita deloc ridicarea lor din exterior si permit o buna izolare termica si fonica, asigurand o noapte lipsita de zgomot si pastrand intunericul in incapere pe perioada somnului.
Daca luam in considerare aspectul financiar, rulourile permit economisirea unui procent din cheltuielile pentru energie, aducand in locuinta un plus de temperatura intre doua si patru grade pe timp rece sau mentinerea unei temperaturi mai scazute in zilele calduroase.

rulou-ext-alb
rulou-ext

Rulourile aplicate

Rulourile reprezintă unul dintre cele mai eficiente moduri de umbrire ale unei încăperi. Pe lângă această calitate, acestea protejează locuința, atât de căldură pe timpul verii cât și de frig pe perioada iernii.

Puncte forte ale rulourilor exterioare aplicate din PVC sau Aluminiu:

– se montează pe tâmplăria deja existentă (montată);
– se produc la comandă, în funcție de dimensiunile ferestrelor;
– rulourile aplicate din PVC sau aluminiu pot fi executate cu un singur covor de lamale (pe întreaga suprafață a ferestrei) sau cu covoare de lamele pe fiecare ochi în parte al ferestrei, având caseta comună, dar cu acționare diferită.
• pentru un confort maxim, rulourile se pot dota cu plasă de insecte, produsul înlocuind astfel plasa de insecte clasică, plasa montându-se în spatele covorului de lamele.
• acestea se pot executa în culori standard (alb, maro deschis, maro închis, gri și argintiu, ETC) sau în culori care imită lemnul (stejar auriu, mahon, nuc, ETC)
• pot fi dotate cu acționare manuală (șnur, manivelă sau arc)
• pot fi dotate electric cu întrerupător sau telecomandă
• în vederea creșterii gradului de siguranță, rulourile aplicate pot fi confecționate cu sisteme antiefracție.
•rezistență îndelungată la acțiunea prelungită a soarelui, și a factorilor de mediu
•protecție împotriva efracției, rulourile putând fi dotate cu accesorii de siguranță, care nu permit ridicarea acestora din exterior
•izolare termică și fonică bună

Picture2
accesorii-rulouri-exterioare
rulou
rulou1

Rulouri suprapuse

Rulourile RollDesign cu caseta suprapusa au o serie de avantaje:
· Se adapteaza oricarui tip de tamplarie
· Se intretin usor (nu necesita vopsire periodica, ungere periodica a sistemului de actionare)
· Au rezistenta la intemperii (nu putrezesc si nu ruginesc in prezenta umezelii, a variatiei de temperatura) comparativ cu produsele din lemn sau din tabla de otel
· Siguranta in exploatare, functionare facila si silentioasa
· Etansare buna a spatiilor pe care le protejeaza – rulourile cu caseta suprapusa pot avea termoizolatie din polistiren, care imbunatateste coeficientul de izolatie termica si fonica al casetei si preintampina formarea condensului
· Stabilitate dimensionala buna (de exemplu – lemnul se usuca si se deformeaza in timp)
· Nu ocupa spatiu
· Design placut
· Producandu-se in Romania, dispunem de orice piesa de schimb in stoc, facind ca interventiile sa se efectueze foarte rapid
· Putem efectua produse non-standard: mai multe rulouri in aceeasi caseta, rulouri cu extensie, rulouri in aceeasi caseta cu tipuri de actionare.