JALUZELE 

Orizontale si verticale


Jaluzelele verticale sunt deosebit de utile ,fiind cel mai des folosite pt umbrirea ferestrelor si a peretilor de sticla
Exista posibilitatea confectionarii lor cu lamela de 127 mm, 89 mm si lamela de PVC.
Oferim jaluzele intro gama variata de modele si culori la preturi accesibile.
Calitatea  materialelor folosite permit folosirea zilnica. Sunt deosebit de folositoare pe tot parcursul zilei.

Garnisa este confectionata din profil de aluminiu,  prevazut cu carlige pentru agatat panglicile de material textil.
Rotirea panglicilor se face prin  actionarea unui lant cu margele, iar strangerea lor se face prin actionarea unui snur. Nivelul dorit de lumina sau de discretie se regleaza foarte usor.
Aceasta sina poate fi montata pe tavan sau pe perete, pe console.
Folosind jaluzelele verticale  puteti controla cu usurinta intensitatea luminii pe tot parcursul zilei si puteti beneficia de intimitate, atat pe timpul zilei cat si pe timpul noptii, dar nu in ultimul rand putem aminti ca jaluzelele ne decoreaza interiorul placut, intr-un mod ieftin si functional.

Jaluzelele verticale, in comparatie cu perdelele si draperiile clasice, au nevoie de mult mai putina intretinere, datorita faptului ca materialele textile din care sunt confectionate au proprietati antistatice iar astfel depunerea prafului este semnificativ mai redusa. O simpla aspirare a lamelelor sau, daca este cazul, o curatare cu o laveta umeda reprezinta de obicei toata intretinerea lor.

jaluzele-orizontale

Jaluzele orizontale

Tamplarie PVC Arad

jaluzele-verticale

Jaluzele verticale

Tamplarie PVC Arad