PERVAZE EXTERIOR ALUMINIU

Pervazele sunt confecţionate din aluminiu , sunt vopsite în câmp electrostatic şi sunt prevăzute cu folie de protecţie împotriva zgârieturilor. Greutatea mica,rezistenta la rafale de vant, dilatatia termica foarte scazuta, soliditatea, rezistenta la coroziune, durata de folosinta indelungata, fara interventii, rezistenta mecanica foarte inalta, stabilitate colosistica.
Pervazele de exterior din aluminiu protejeaza eficient zidaria si fatada locuintei in zona ferestrei impotriva inghetului, a patrunderii apei si murdariei. Elementele de inchidere laterala originale ale sistemului (capace din plastic dur, rezistent la raze UV) impiedica deteriorarea tencuielii zidariei la extremitatile glafurilor de fereastra.
Exista si posibilitatea achizitionarii unei folii anti-zgomot care, aplicate sub glaf, diminueaza zgomotele din zilele ploioase.
Pervazele care  sunt montate odata cu montajul ferestrelor, sunt prevazute  a fi montate cu solbanc –  un profil din pvc care se clipseaza sub tamplarie si favorizeaza montajul corect atat alglafurilor interioare cat si exterioare.
Culori disponibile : alb , maro, stejar auriu,bronz sau vopsite in culori RAL
Lăţimi standard (mm):  90, 110, 130, 150, 165, 180, 195, 210,225, 240, 260, 280, 300, 320, 360

PERVAZE INTERIOR PVC

Din ce in ce mai multe persoane doresc sa isi sporeasca confortul si utilitatea casei lor, din aces motiv aleg pervaze  de interior infoliate cu o pelicula  speciala extrem de rezistenta.
Pervazul de interior are o dublă funcţionalitate. Pe lângă aspectele practice legate de protejare a peretelui sau a ferestrei, acesta reprezintă şi un element esenţial pentru decorul locuinţei tale. Aceste pervaze  PVC se utiliează pentru interiorul casei, iar datorită gamei variate de culori, pot fi asortate cu uşurinţă cu decorul casei tale.
Pervazele din PVC  sunt foarte usor de intretinut, sunt rezistente la zgarieturi, murdarie, caldura si umiditate.
Pervazele care  sunt montate odata cu montajul ferestrelor, sunt prevazute  a fi montate cu solbanc –  un profil din pvc care se clipseaza sub tamplarie si favorizeaza montajul corect atat alglafurilor interioare cat si exterioare.
Culori disponibile :
ALB, STEJAR AURIU, STEJAR INCHIS, NUC, MAHON, IMITATIE MARMURA.
Pervazele sunt disponibile pe urmatoarele latimi:
150mm, 200mm, 250mm, 300mm, 350mm, 400mm, 500mm,  600mm