Plase anti-insecte

Plasele anti-insecte asigura o  protectie maxima impotriva insectelor datorita densitatii plasei,ochiurile  fine au o rezistenta mare la rupere si la imbatranire; ofera  vizibilitate buna in afara, in ciuda ochiurilor plasei.
Plasele permit schimbul permanent de aer intre interior si exterior.

Plase-insecte-fix

Plase cu balamale


Plasele cu balamale sunt confectionate dintrun cadru de aluminiu vopsit in camp electrostatic alb,maro ,stejar auriu  Prinderea este pe balamale permitand deschiderea batanta in exteriorul geamului. Actionarea se face din interior cu ajutorul unui maner PVC. Se poate monta si la usi de intrare folosind o rama distantiera .

Plase-Insecte-Tip-Fix-sau-Batant-Ral-9010

Plase  fixe


Plasa propriu-zisa este prinsa intrun cadru de aluminiu – alb sau maro- care se monteaza direct pe geam. Plasele fixe nu se pot deschide  dar pot fi demontate foarte usor. Acest sistem de plase  se recomanda pt ferestrele unde au fost montate rulouri exterioare.

plase-insecte-rulou

Plase anti insecte rulou


Plasele anti insecte pot fi cu actionare verticala sau orizontala .Sunt folosite pentru instalarea pe usi. Profilele sunt din aluminiu , disponibile in culorile alb, maro sau stejar auriu. Caseta in care se va infasura plasa este situata in lateral .  Plasa se va infasura pe mecanismul cu arc din interiorul casetei. Ghidajele de culisare se instaleaza in partea superioara si inferioara a usi.  Atat lamela terminal cat si profilul lateral sunt prevazute cu magnet. Inchiderea plasei tip rulou se face prin apropierea lamelei terminale de profilul lateral. Ghidajele sunt prevazute cu perii pentru o actionare silentioasa.

Plase-insecte-tip-rulou-Plisse-Zig-Zag_8768413_1330945588

Plasa contra insecte zig-zag


Plasa contra insecte zig-zag este confectionata din profile de aluminiu extrudat si plasa din fibra de sticla invelita cu PVC cu o   durabilitate extrem de ridicata. Este un produs nou in categoria plaselor contra insecte. Se pot utiliza in mai multe feluri si mari dimensiuni: inchideri terase, usi, ferestre – functionale in vertical si orizontal. Se montează rapid. Se poate utiliza pentru spaţii mari deoarece elementele se pot îmbina pentru a creea o deschidere de până la 3 metri. Plasa tip zig zag  este un sistem modern de plase antiinsecte, care culiseaza pe un sistem de role, constructia sa speciala garantand o inchidere ermetica. Ţine insectele afară şi permite circulaţia aerului proaspăt.